HBK:s och Junes gemensamma b-lag i femman har fått en lysande start på seriespelet. Laget vann i Eksjö sin andra storseger, med hela 18-2 mot Eksjö BOK. Det mycket ungdomliga eksjölaget var chanslöst.
Bild: Bosse Thisell i HBK tog tillsammans med lillebror Per maximala fyra banpoäng i bortamatchen mot Eksjö B.

HBK/June fick en bra start på bortamatchen I Eksjö och hade redan efter de två första rundorna dragit ifrån till en ledning med hela 8-2. Efter det gick luften definitivt ur hemmaspelarna och HBK/June-reserverna kunde därför enkelt dra ifrån och vinna de två avslutande serierna med 10-0 och matchen sammanlagt med 18-2.
Bild: Sebastian Johansson, June.

Det var en välförtjänt seger. Flera av HBK/Junes spelare gjorde mycket bra insatser trots att det är så tidigt på säsongen. Junes Daniel Ström blev bäste spelare med en slagning på 765 poäng, men HBK-spelarna gjorde också mycket bra insatser. Pelle Thisell, som höll i bowlingkloten för första gången den här hösten, slog till med klart godkända 754, följd av David Pettersson på 738, Bosse nhisell 660 och Tobbe Johansson 659. det mest anmärkningsvärda var dock att inget av de båda HBK-paren tappade någon banpoäng till motståndarna.