HBK hämtade sig bra från förra helgens premiärförlust. När Södra F från Cityhallen kom till RC Bowl tog laget revansch och vann med hela 16-4.
– Vi visade att vi var det bättre laget redan från start och gav aldrig Södra någon chans att komma in i matchen, säger HBK-coachen Bosse Thisell, som givetvis var mycket nöjd.

Bild: Olle slog 866 och Dan 804, tillsammans tog de tre av fyra banpoäng.

– Hela laget spelade jättebra från första till sista slaget. Det var länge sedan jag såg HBK spela så här bra i en seriematch, myser han och konstaterar att HBK slog 5895 poäng, vilket i RC Bowl är ett bra resultat för division tre-lag. Två spelare gick över 800, Olle A och Dan, och ytterligare fyra spelare över 700.
Bild: Leszek kom in i a-laget för första gången den här säsongen och gjorde en mycket bra insats då han slog 734 poäng.

HBK visade redan från början att man var sugna på en seger. Det blev seger i första rundan med 4-1. När laget sen i andra serien slog hela 1546 poäng och vann rundan med 5-0 och gick till ledning med 9-1 var matchen mer eller mindre över. Segern säkrades sen i tredje omgången då HBK vann denna omgång med 3-2.
Bild: Tommy Wadenrud inledde matchen strålande och hade efter de två första serierna fått ihop hela 455 poäng.

– Andra serien var fantastisk. Fortsätter vi spela på det sättet kan det här bli en riktigt rolig säsong, säger coachen.
Sista serien var betydelselös, men HBK fortsatte spela bra bowling ändå. Efter en slagning på 1495 blev det seger i omgången med 4-1 och sammanlagd vinst med 16-4.
– Mycket bra att vi fortsatte spela koncentrerat trots att segern redan var klar, säger Bosse Thisell.

Samtliga individuella resultat från matchen finns nu utlagda.