Det blev Hasse Gustafsson som drog det längsta strået när han och Olle Assarsson möttes i första slutspelsrundan av JP-Fighten. Hasse vann något överraskande med 8-4 efter en mycket bra insats.
– Jag är helnöjd, det här trodde jag knappast, säger Hasse som givetvis var glad över segern. I nästa omgång, spelas på söndag morgon (10.00), möter han förra årets vinnare Nisse Nettermark, JBK.
Det var en rättvis seger. Hasse inledde starkt och vann första serien med klara siffror. I andra rundan tog Olle över efter en serie på 256 ledningen med 4-2. I Tredje och sista serien var det dock aldrig något snack. Hasse var bäst från början till slut, slog över 200 rent vilket Olle inte alls kunde hänga med på.
– Hasse spelade fantastiskt bra idag, han hade nog inte en enda miss. Under alla de år vi tränat och spelat tillsammans har han tidigare aldrig avslöjat att han kan spela så här bra, berömmer Olle, som dock är lite besviken över att inte ha gått vidare.
– Självklart är det så, man vill ju alltid gå så långt som möjligt i JP-Fighten. Men idag var jag chanslös mot Hasse, så det var rätt gubbe som vann, säger han.