Racketcentrum bjuder in medlemmarna i Huskvarna BK till att fira öppnandet av det nya hotellet och restaurangen. Torsdag 10 mars bjuder Racketcentrum på rundvisning i lokalerna, något gott att äta, föredrag av Glenn Strömberg och dessutom biljetter till den pågående ATP-turneringen i tennis. Anmälan görs till Niclas på Racketcentrum allra senast onsdag 9/3.

VAR MED OCH FIRA

Du har säkert sett vad som händer på Racketcentrum. Byggarbetsplatsen förvandlas snart till något unikt i Sverige. Nu har vi äntligen byggt färdigt vårt moderna hotell, RC Hotel. Dessutom slår vi snart upp portarna till vår nya restaurang, RC Grill. Och som om det inte vore nog anordnar vi Sveriges tredje största tennisturnering nu i mars. RC Hotel Open är en del av ATP Challenger Tour och går av stapeln 7-13 mars. Bättre uppladdning inför vårens lag-SM i bowling på RC Bowl kan man knappast tänka sig.

LYSSNA, KÄKA OCH TITTA PÅ TENNIS

Under RC Hotel Open anordnar vi intressanta föreläsningar på temat Sports & Business. Flertalet kända sport- och näringslivsprofiler kommer då att att besöka Racketcentrum. En av dessa är Glenn Strömberg – göteborgare, pastakung och expertkommentator. Under torsdagen 10 mars kommer Glenn att berätta om sin fotbollskarriär, sitt nuvarande jobb och sitt varumärke. I samband med föreläsningen kommer Martin Claesson och Niclas Hascovec att berätta mer om storsatsningen på Racketcentrum och visa dig runt i de nya lokalerna.

ANMÄL DIG NU
Självklart vill att du är med oss under denna dag och firar öppningen av hotellet och restaurangen samt nystarten för RC Bowl. Vi bjuder på något gott och lätt att äta, föredrag med Glenn Strömberg samt tennisbiljetter.

Alla klubbmedlemmar i BK June, Jönköpings Kägelklubb och Huskvarna BK är varmt välkomna.

Anmäl dig senast 7/3 till niclas@rcbowl.se