HBK-farmen hade hoppats på seger i hemmamatchen mot Ymer F. Men i stället blev det storstryk mot boråslaget med 7-13 efter en blek insats av hemmalaget.
Bilden: HBK F hade ingen bra dag när Ymer F kom på besök till Rosenlund. Laget förlorade med 7-13 mot bottenkollegan från Borås.

Att det skulle bli tuffare motstånd än vad laget trodde märktes redan i första serien då det blev förlust med 2-3. När boråsarna sedan vann andra rundan med förkrossande 0-5 och tredje serien med 1-4, var det roliga över. Redan då var matchen förlorad.
Sista serien blev en liten revansch för HBK då det blev seger med 4-1, men att Ymer skulle vinna var då redan klart. Matchen slutade 7-13 till västgötarna.
Bilden: Tommy Wadenrud blev bäste spelare i HBK F då han slog 675 kägelpoäng.

Tommy Wadenrud blev bäste spelare med slagningen 675 poäng, vilket är nytt årsbästa för hans del och dessutom var det överlägset bästa resultatet bland HBK-spelarna. Näst bäst blev Annelie Karlsson på 649 poäng, som dock tog flest banpoäng av HBK-spelarna då hon tillsammans med Ann-Louise Lindström vann två av de fyra serier de spelade tillsammans.
Hasse Gustafsson hörde också till de bästa spelarna i HBK då han tog två av tre möjliga banpoäng.

Serietabeller och statistik är nu uppdaterat.