Huskvarna BK kommer att spela med ett fyramanna reservlag i division sex nästa säsong. JBS/Boys styrelse tackade nej till förslaget från HBK att ha ett gemensamt åttamannalag i femman.
Tobbe Johansson och Eva Olsson är den kommande säsongen ansvariga ledare för HBK:s b-lag i sexan.

Lite synd tycker vi i HBK. Det hade varit roligt att delta med ett åttamannalag i reservserien. Nu blir det i stället spel i fyramannaserien, som spelas med hcp, där HBK bland annat möter JBS/Boys. Fördelen med fyramanna är dock att det är förhållandevis många lag i serien jämfört med åttamannaserien. Förra säsongen hade till exempel både JKK och JBK lag i serien, så det kan dessutom bli en hel del derbymatcher.

Huskvarna BK har nu anmält tre lag till seriespel nästa säsong. A-laget i division två, farmarlag i trean samt 4-mannalag i sexan. Serieindelning dyker förhoppningsvis upp i början av juni månad, spelprogram brukar dyka upp nån gång under sommaren.