Christer Wendel från Wernamo Seniorer spelade bowling av högsta klass när andra starten av HBK:s veterantävling avgjordes. Han noterade hela 1411 poäng på de sex serierna och tog sig därmed upp på andra plats sammanlagt efter Yngve Carlsson från Norrköping.

Christer vWendel, Wernamo Seniorer

Men det var många som spelade bra. 81-årige Gunnar Bäckström, Huskvarna BK, trivdes också på banorna i RC Bowl och slog 1219 poäng, vilket ger honom en plats bland de allra främsta i tävlingen sammanlagt.
Nästan lika bra gick det för Wernamos Alf Jacobsson som slog 1200 poäng och för Kent Karlsson, Cyrus som noterade 1157 poäng.

Kent Karlsson och Gunnar Bäckström spelade bra i andra starten av HBK:s Veterantävling.

I onsdagens start fanns 12 spelare på plats. Sammanlagt har nu 25 spelare startat i tävling.
– Inte särskilt många kan tyckas. Men det är allra första gången vi ordnar den här tävlingen så det finns säkert många som inte känner till den. Men vi har två starter kvar att spela, de två kommande torsdagarna i mars. Då hoppas vi att det dyker upp fler, säger Hasse Gustafsson, tävlingsledare.

Bertil Granehäll, Cyrus
Björn Tisell, HBK
Per Olesund, Cyrus
Wasilis Rilund, Cyrus
Tävlingsledare Gustafsson