Bara fem HBK-are ställde upp i årets upplaga av JP-Fighten. Men utdelningen blev bra tre av dem gick till slutspelet; Tobbe Jansson, Tobbe Johansson och Tommy Wadenrud. I morgon måndag spelas de första slutspelsmatcherna.

Foto: Tobbe Jansson blev förste HBK-are att ta sig till slutspelet.

Tobbe Jansson blev den förste av HBK:s spelare som tog sig vidare till gruppspelet. I en av de grupper som avgjordes före nyår vann han mot Peter Roos, Södra med 8-4 och spelade oavgjort mot Gunnar Bäckström, 6-6. Med de resultaten blev han gruppvinnare. Tobbe imponerade dssutom stort, i båda matcherna slog han en bra bit över 600 poäng på de tre serierna.

Tobbe Johansson och Tommy Wadenrud blev inte gruppsegrare, men tog sig båda vidare som bästa grupptvåor efter söndagens gruppspel.
Tobbe trollkarl vann mot Mattias Karlsson, SIS, och förlorade mot Jonas Nettermark, JBK, men gick ändå vidare.
Samma blev det för Tommy Wadenrud som gick vidare efter 12-0 seger mot Anita Gannerud, SIS och förlust med lika stora siffror mot Martin Koldemar, Bogesund.

Alla våra tre HBK-spelare går in i slutspelet redan i den första spelomgången i morgon måndag. Klockan 10.00 ställs där Tobbe Jansson mot Olaf Nordmark, JKK, Tommy Wadenrud möter JP-Fightsräven Per-Anders Hörlin, medan Tobbe Johansson ställs mot Samuel Emtlind, Södra.

Hela slutspelet avgörs under en och samma dag. Finalkarusellen beräknas starta ungefär 16.00.