Du har väl inte missat att HBK:s KM spelas nu på lördag?
Cityhallen har valts ut för den prestigefyllda drabbningen och hela 15 av klubbens medlemmar är anmälda. Det är nästan alla i hela klubben det…

För första gången någonsin kommer tävlingen att avgöras med hallklot. Spelarna får vackert lämna sina egna specialpreparerade klot hemma för att i stället spela rakslag.
– Det kommer säkert att ställa till det, det blir ju något helt annat än man är van vid. Jag testade nu på träningen…och det är ju dösvårt, konstaterar coach Hasse, som inte kan se några självklara favoriter till titeln.
– nej, så här öppet har det nog aldrig varit.

Tävlingen avgörs över fyra serier. De åtta bästa går därefter vidare till play-off. Alltså samma spelsystem som förra året. Även den här gången kommer det att koras två mästare, dels Stora KM, utan hcp, samt Lilla KM, där spelarnas hcp räknas in. Tävlingen startar 11.00 på lördagsförmiddagen.
– Se till att vara där i tid, vi kommer att dra igång så fort som möjligt för att hinna, säger tävlingsledaren Olle Assarsson.

När tävlingen är avgjord väntar prisutdelning och därefter besök på Restaurang Soya på Västra Storgatan, där bord är bokat för hela klubben.