HBK:s veteraner gjorde i veckan ett besök hos Makis i Tidaholms bowlinghall och spelade veterantävlingen Labbåsslaget. Men några större framgångar blev det inte. Visserligen togs de tre första platserna i starten av HBK-spelare. Men sammanlagt räcker inte resultaten särskilt långt.
– Nej, den som leder har 1368 på de sex serierna, då räcker min 1205 inte särskilt långt. Jag har inte ens kollat hur jag ligger till i resultatlistan, säger Olle Assarsson blev bäste spelare i HBK, vars resultat utan hcp blev 1175 poäng.
Dagens bästa insats gjordes dock tveklöst av 78-årige Gunnar Bäckström som fick ihop 1163 poäng, utan hcp 1007, på de sex serierna och blev näst bäste HBK-spelare.
Bilden: Gunnar Bäckström spelade bra i Tidaholm och krigade länge med Olle om segern i starten.

Leszek Graniczka spelade också bra, och hade flera serier över 200. men efter att ha spelat lite sämre i andra fick han nöja sig med 1108 poäng.
Hasse Gustafsson fick det dock inte att stämma riktigt den här dagen, han fick nöja sig med 1034 poäng och femteplatsen i starten, av tolv deltagare.
– Men det här är en kul tävling att spela, på lite lagom nivå. det är därför vi kommer tillbaka. Jag tror det är tredje eller fjärde året i rad vi spelar tävlingen, säger han.