June/HBK:s annars så framgångsrika reservlag hamnade i problem i bortamatchen mot Eksjö B. Efter den första serien ledde hemmalaget med 4-1 och såg ut att ta en av sina första segrar för säsongen. Men b-laget lyckades i sista stund vända matchen och räddade i sista serien oavgjort, 10-10.
Det var helt klart den olyckliga och lite oturliga starten som ställde till det för June/HBK. Hemmalaget lyckades trots att de bara sammanlagt slog ner fyra käglor fler än våra reserver vinna serien med hela 4-1. I de övriga tre serierna var June/HBK det klart bästa laget, men trots att det blev seger med över 100 poäng sammanlagt i alla tre serierna blev det ändå bara 3-2, 3-2 och även i sista serien 3-2, vilket inte räckte längre än till oavgjort.

Men trots poängförlusten behåller June/HBK sin topplats i tabellen bakom obesegrade Team Clan B.

Bästa spelare i June/HBK blev Pelle Thisell som noterade 735 poäng och dessutom tog två av fyra banpoäng ihop med brorsan Bosse. Bäste junespelare blev Emil Fredriksson som slog 709 poäng.