Vi har blivit vana vid att Junes och BK:s gemensamma b-lag vinner varenda match. Men i hemmamatchen mot Gislaved B kom till slut en förlust, laget förlorade med 8-11 efter en bedrövlig start.
– Vi startade uselt och låg under med 0-5 efter första serien. Okej, matchen började redan 8.00 på morgonen och många tyckte det var för tidigt. Men det var ju samma för Gislaved, konstaterar spelande coachen Bosse Thisell.
Laget kom visserligen tillbaka i andra serien och reducerade till 4-6. Även ni tredje serien såg det till en början mycket bra ut. Men när den slutade med seger med bara 3-2 och fortsatt underläge, 7-8, var reserverna illa ute inför sista.
– Vi är ju inte vana vid att ligga under, så det är möjligt att det spred sig en viss nervositet i laget. Eller så spelade vi bara dåligt, säger Bosse Thisell.
Nej, sista serien blev riktigt dålig för June/HBK som förlorade rundan med 1-3 och matchen sammanlagt med 8-11.
– Ingen bra match från vår sida, jag vet att vi kan betydligt bättre, säger coachen.
Bäste spelare i June/HBK blev Olle Assarsson som slog 815 kägelpoäng och tog tre banpoäng ihop med Sten Jacobsson (688). Bra spel också av Björn Tisell med slagningen 712 och två banpoäng tillsammans med Melwin Nielsen.