Tobbe Johansson är klar för slutspel i JP-Fighten. Han tog sig dit efter imponerande segrar i gruppspelet. Han vann båda matcherna med 12-0 och vann givetvis sin grupp klart. Lottningen i slutspelet är nu klar.
Tobbe inledde med att besegra Johan Weitz från TeB Club med 12-0 efter en slagning på 599 kägelpoäng, vilket var betydligt mer än motståndaren.
Av bara farten fortsatte Tobbe sen, och ökade tempot ganska ordentligt, bnär han besegrade Peter Roos, även han TeB Club, med samma siffror och fina slagningen 648 poäng. Med maximala diffen 24-0 är alltså Tobbe klar för helgens slutspel som avgörs i Cityhallen på lördag och söndag.

HBK har fått med två man till slutspelet, Hasse Gustafsson och Tobbe Johansson. Båda kommer att spela sina första cupmatcher på lördag förmiddag.
Tobbe går in i tävling klockan 10.45 då han ställs mot Loella Juul, Skillingaryd. Vinner han den matchen spelar han andra omgången på söndag och då mot segraren mellan Lea Virta, Linnea samt Claes Lindell, Södra BK.

Hasse spelar sin första cupmatch på lördag klockan 12.00, då han möter Marcus Nilsson, JBK. Här har tydligen ett psykkrig redan börjat och det ska ha skickats Hanif Bali-SMS åt båda håll. Vinnaren av denna mentala kraftmätning samt vidhängande match går till andra omgången och ställs då på söndag förmiddag mot vinnaren av Anders Rogvall, June och Patrik Åstrand, JBK.