Det gick inte bra för Leszek Graniczka i JP-Fighten. Han blev utslagen i gruppspelet efter att ha förlorat mot Anette Jerneståhl, Fram, med 0-12 och efter det spelat oavgjort mot Stefan Nord, JKK.
Så här skriver vår reporter på plats:

”Trots vansinniga chansningar lyckades han (Leszek) undvika att vinna nått, fram till sista serien mot Stefan Nord. Då satt allt rätt. Han var stundtals uppgiven och körde med ett helt nytt slag, förmodligen det polska hystet.
Det funkade inte den här gången heller. Men han var i alla fall nöjd med sista serien”.

Detta nederlag betyder att pressen på stackars Tobbe Johansson nu ökat till det olidliga, då han som siste HBK-spelare i morgon kväll går in i tävlingen. Än så länge är det bara Hasse Gustafsson av klubbens bowlingmatadorer som lyckats gå vidare. Vi är vana vid att betydligt fler finns med när det vankas slutspel i JP-Fighten.
Att Tobbe ensam inte kan fixa fem slutspelsplatser till förstår vi, även om hela klubben givetvis hoppas…