Traditionsenligt spelas JP-Fighten mellan jul och nyår i Cityhallen. Den här gången ställer fem HBK-spelare upp. Först ut är Bosse Thisell som på lördag förmiddag möter Loella Juul från Skillingrayd samt förre JBS/Boys-spelaren Adam Hempel, numera i eskilstunalaget Force.
Bosse spelar sin första match klockan 9.30 på lördag morgon, så ska du kolla när han lirar blir det till att gå upp tidigt.
Tidigt blir det också om du vill se Gunnar Bäckström spela. Den första gruppspelsmatchen i hans grupp spelas söndag förmiddag med matchstart 9.30. Gunnar ställs mot Alexandra Bärlund, Fram, samt Marcus Nilsson, JBK.
I samma start hittar vi också Hasse Gustafsson, som i sin grupp ska möta Magnus Appelberg, JBS, samt Peter Cedenloth, Södra BK.

Sen får vi vänta ända till onsdag kväll, den 2 januari klockan 17.30, innan nästa HBK-spelare ger sig in i turneringen. Leszek Graniczka kommer då att spela mot Anette Jerneståhl, Fram samt Stefan Nord, JKK.

Ssiste HBk-spelare att gå in i tävlingen blir Tobbe Johansson. Han spelar sina gruppspelsmatcher på torsdag 3/1, med första start klockan 17.30. Han möter då Peter Roos, TeB Club samt Martin Krums, Gislaveds BK.