HBK:s julfest blev riktigt lyckad. Redan innan festen började var humöret på topp efter bortasegrar mot Vinno och JBS/Boys i Rosenlund. Efter matcherna blev det resa med limousin till Mattias la´a mellan Tenhult och Barnarp där festarrangörerna Tommy Wadenrud och Tobbe Jansson dukat upp med julbord.
Mattias är alltså Tommy son, som spelade med HBK för ett par år sedan. När han köpte hus i Tenhult och började renovera detta blev det ingen tid över för bowling. men nu fick hela klubben se vad han hållit på med den senaste tiden, då han bland annat byggt om och renoverat en mindre ladugård/uthus till festlokal, som visade sig funka mer än väl för ändamålet. Festen blev riktigt lyckad (igen), med julbord,diverse juldricka, ostkaka och tävlingar.
Bilden: Dagens stora överraskning. En limousin stod och väntade på HBK-spelarna utanför RC Bowl, som transporterade hela gänget till Mattias la´a…
Bilden: …som ligger mellan Tenhult och Barnarp. Mattias Wadenrud har det senaste året ägnat sig åt att bygga om och renovera ett uthus på sin tomt till festlokal…vilket den funkade alldeles utmärkt som kunde HBK-spelarna konstatera.

För er som inte var med har vi nu lagt ut de avslöjande bilderna. Kolla här!