June/HBK:s gemensamma b-lag tog ännu en seger i division fem när laget besegrade JBS/Boys B i Rosenlund. Men senare samma dag blev det förlust mot Cyrus/JBK B i Cityhallen med 9-10.
– Kul att vi fortsätter vinna i Rosenlund. Det var synd att vår segersvit bröts i Cityhallen, men samtidigt vann vi de första åtta matcherna i serien, det är inte dåligt, säger spelande coachen Hasse Gustafsson.

Bilden: Leszek blev bäste HBK-spelare när June/HBK vann i Rosenlund.

Matchen i Rosenlund var jämn och spännande de två första serierna. Men när June/HBK i tredje serien vann med 4-1 och gick till ledning med 9-6, var matrchen mer eller mindre vunnen.
– Vi vann sista omgången med 4-1 den också och matchen total med 13-7. Det måste man vara nöjd med, säger Gustafsson.
Bäste HBK-spelare i matchen blev Leszek Graniczka som slog 662 poäng och tog tre av fyra banpoäng. Bäst i laget var dock junejunioren Melwin Nielson som noterade 708 kägelpoäng.
Bilden: Trots att Urban Josefsson slog 760 poäng förlorade June/HBK i Cityhallen.

June/HBK fick en olycklig start på matchen i Cityhallen och var efter de två första serierna i underläge med 3-6.
– En riktigt dålig start av oss. Men ska man skylla på något var det den tredje matchen i City på samma oljning , så banorna var betydligt torrare än vad vi är vana vid. När vi väl kommit på hur man skulle tackla banprofilen var det för sent, förklarar Hasse Gustafsson, som fick se sitt lag besegrat med 9-10, trots att det blev seger i båda de sista omgångarna med 3-2.
– Trist att förlora givetvis. Det här var vår första förlust för säsongen. Men samtidigt nyttigt att spela på så annorlunda banor, säger Gustafsson.
Bäste spelare i June/HBK blev Urban Josefsson som slog klart godkända 760 kägelpoäng. Han följdes av Sten Jacobsson på 701 samt Leszek Graniczka 690.