HBK:s och Junes gemensamma b-lag i femman fortsätter rada upp segrar. Den här helgen tog laget sin sjunde raka seger då Team Värnamo B slogs tillbaka med hela 16-4. June/HBK ligger nu tvåa i serien efter omöjliga Team Clan B.
Bilden: Sten Jakobsson i June/HBK.

– Jättekul att det går så bra för b-llaget. Både HBK och June behöver det här eftersom båda klubbarnas a-lag just nu går lite knackigt i sina serier, säger HBK-coachen och spelaren Hasse Gustafsson.
Bilden: Herr Gustafsson.

June/HBK har vunnit flera av sina matcher med stora siffror. Matchen mot Värnamo blev inget undantag även om västbolaget stretade emot bra i början. Etter de två första serierna ledde HBK med 7-3 och avgörande kom sedan i tredje rundan där hemmalaget vann med 4-1 och gick till ointagliga 11-4. I sista serien fortsatte June/HBK sitt fina spel, vann erien med 5-0, och matchen sammanlagt med 16-4.
Bilden: Patrik Franzén.

Junes Patrik Franzén blev bäste hemmaspelare då han slog hela 831 kägelpoäng och tillsammans med Björn Tisell tog maximala fyra banpoäng. Hasse Gustafsson blev näst bäst med sina 691 poäng, vilket är nytt årsbästa för hans del.

Serietabell och övrig statistik är nu uppdaterad.

Fotograf på plats: Se alla bilderna från dagens match.