Bosse Thisell slog till med ett nytt elegant personligt rekord när han noterade 801 kägelpoäng i b-lagsmatchen mot Eksjö B. Det är första gången Bosse går över 800 poäng någonsin i en seriematch.
Hans fina slagning var en av orsakerna till att June/HBK:s reservlag i femman ännu en gång vann stort. Den här gången blev segern väldigt stor, hela 19-1 mot ungdomliga Eksjö B. Matchen var i princip redan avgjord efter de två första serierna då HBK gått till ledning med förkrossande 10-0.
Bosse Thisell tog med sin 800-slagning givetvis maximala fyra banpoäng, vilket han gjorde ihop med Junes lovande junior Melwin Nielsen, som slog 703 poäng.
Trots att inga andra spelare i June/HBK lyckades ta sig över 700-strecket blev det ändå en så pass stor seger.
Reservlaget har börjat höstens seriespel alldeles lysande och ligger efter dagens match på andra plats i tabellen efter Team Clan B. Än mer imponerande är att laget så här långt är obesegrat, det har blivit klara segrar i lagets alla matcher så här långt.