HBK fortsätter förlora i division tre. Den här helgen blev det förlust hemma i RC Bowl mot JBK med 5-15.
– Vi spelar inte alls bra nu, hänger med huvudena och ger upp alldeles för tidigt, suckar coachen Hasse Gustafsson, som ännu en gång är besviken över lagets insats.

– Vi kan mycket bättre än så här, men det är nästan vi gett upp innan matchen börjat, fortsätter han.
Nej, HBK gjorde ännu en gång en svag hemmamatch. Redan efter första serien hamnade HBK i underläge då det blev förlust med bara 2-3.
– Lite synd, det var jämnt och vi hade verkligen, men vi förlorade en serie med bara en poäng och en annan med elva, så marginalerna var inte på vår sida, konstaterar Gustafsson.
Bilden: Ett klargörande. Personalen vände inte på soffan när HBK skulle spela. Det hade de redan gjort under JKK:s och Junes hemmamatcher tidigare under dagen.

I andra serien kunde serieettan JBK rycka ifrån, det blev seger för bortalaget med 4-1 och sammanlagd ledning med 7-3. Gästerna slog i spiken på allvar i tredje serien dåd det bäven där blev 4-1 och JBK-ledning med ointagliga 11-4. Sista serien slutade sen med samma siffror, 4-1, då HBK-spelarna mer eller mindre gett upp.
Bilden: Missnöjd coach.

– JBK var bättre än oss, mycket bättre, så det var rättvist. Men det känns inte roligt alls när vi förlorarar på det här viset. Vi kan mycket bättre än så här, säger coachen.
Torbjörn Jansson blev denna gång bäste spelare i HBK med en slagning på 771 kägelpoäng, följd av Olle Assarsson på 759. Sammanlagt fick laget ihop 5492, vilket är en rejäl förbättring från förra matchen, men altså inte tillräckligt.
– Det blir nog bra med ett uppehåll nu. Då får jag hoppas att alla passar på att träna, för det verkar vara något vi behöver.