Det är tur vi har vårat b-lag. Till skillnaden från a-laget är det ett gäng som vinner, och vinner mycket. I helgen tog reserverna sin femte raka seger i division fem när gästande Cyrus/JBK tvålades till med 16-4.
Inget snack om att samarbetet med junereserverna fått en lyckad inledning. Klubbarnas gemensamma lag i femman har vunnit stort i alla sina matcher, inte minst på hemmaplan. Efter segern mot Cyrus/JBK delar laget serieledningen med Team Clan B.
Cyrus/JBK fick aldrig nån chans att komma in i matchen. June/HBK B startade i ett rasande tempo och ledde efter de två första rundorna med 8-2. Laget avgjorde sen matchen i tredje serien där det blev seger med 4-1 och därmed sammanlagd ledning med ointagliga 12-3. Sista serien slutade med samma siffror 4-1 och totalseger med 16-4.
Matchens bäste spelare blev Junes Melwin Nielsen som slog hela 787 kägelpoäng, följd av junespelaren Emil Fredriksson som noterade 757.
HBK-spelarna gjorde också en mycket bra insats, där Tobbe Jansson var bäst med 711, följd av Bosse Thisell på 708, Tobbe Johansson 696 och Hasse Gustafsson 670.
Det kan noteras att laget sammanlagt slog 5453 poäng, vilket är mer än 200 poäng bättre än vad HBK:s a-lag orkade med i sin lördagsmatch mot Bogesund. Faktum är att bara två av spelarna från a-laget hade kunnat slå sig in bland de åtta i dagens b-lag.