För första gången någonsin har Huskvarna BK valt in hedersmedlemmar i klubben. Det är gamla bowlare som numera inte är aktiva och som medlemmarna i HBK anser gjort stora insatser för bowlingsporten i Jönköping och givetvis för klubben. Tre hedersmedlemmar valdes vid årsmötet in, Janne Björk, Svenne Nord och Joppe Pettersson.
Janne Björk är en bowlingprofil från Huskvarna som startade sin karriär redan 1968 i dåvarande Huskvarna Södra. En fruktad motståndare som sällan missade en spärr. EFter vatt H-södra lagt ner verksamheten representerade han några år Cyrus men kom på senare år tillbaka till huskvarnabowlingen och avslutade sin karriär så sent som förra året i HBK.

Joppe Pettersson var 2005 med och tog initiativet till att Arena BC bildades och fanns under många år med som både styrelseledamot, ledare och spelare. Arena BC bytte senare namn till Huskvarna BK. På senare år har han funnits med vid sidan av banorna då han främst följt sonen David Pettersson, som spelar i HBK.

Svenne Nord har genom åren representerat flera jönköpingsklubbar och kom till Arena BC under klubbens andra år 2006 och spelade i klubbens a-lag i flera säsonger. Han var en stor del i att ABC då kunde gå uppåt i divisionerna. Svennes glada humör och alltid positiva inställning gjorde också mycket för trivseln i klubben.
– Vi ville visa vår uppskattning, utan bowlare som Janne, Joppe och Svenne skulle jönköpingsbowlingen varit mycket fattigare. Vi vill också visa att vi tänker på dem även när de numera inte kan vara med och spela, säger Olle Assarsson i HBK.