Det har blivit något av en tradition att HBK-spelare ställer upp i veterantävlingen Labbås-slaget i Tidaholm. Den här gången var fyra spelare på plats, och det gick bra, Olle Assarsson ligger efter dagens starter på sjätte plats med 1275 poäng på sex serier.
– Det var roliga banor att spela på, så det blev ganska mycket strikar. Med det blir nog svårt att vara med i toppen, det har varit många som haft höga slagningar, säger Olle som efter förmiddagens start låg på tredje plats, men då eftermiddagens start också var avklarad rasade ner till en sammanlagd sjätteplats. Tävlingen är dock inte slut, den sista starten avgörs på torsdag eftermiddag.
Det gick också bra för de övriga HBK-spelare som fanns på plats. Leszek Graniczka slog 1054 poäng och ligger på 23:e plats, Hasse Gustafsson slog 1042 och är just nu 25:a, Sivert Johansson slog 994 och ligger på 29:e plats.
– En rolig och trevlig tävling att spela, vi kommer säkert tillbaka, säger Hasse Gustafsson.