Vi i HBK trösta oss med att en före detta spelare i klubben vann JP-Fighten den här gången. Jonas Berglund spelade på 00-talet två säsonger i klubben (att så lite kan göra så mycket). Nu för tiden spelar han i Södra BK och idag vann han JP-Fighten.
Jonas gjorde en ruskigt bra finalkarusell som han mer eller strikade sig igenom, snittade över 240, och som grädde på moset vann finalserien mot Jan Ingvarsson, Värnamo, efter en otäckt spännande shoot-out. Stort Grattis Jonas!

Under dagen besegrade han Sune Johansson, Cyrus, med 10-2, slog ut Claes Lindell med 12-0 och därefter Jon Pettersson med 10-2. I sista omgången innan finalkarusellen besegrade han Robert Palmgren, JBS, med 10-2.
I finalkarusellen åkte i första omgången Bengt Lindström, Forsheda, ut. Efter andra var det Andreas Schneider, SIS, som fick stiga av. I sista serien innan finalen var det Johan Ahlqvist, Cyrus, som drog kortaste strået.

På bilden gratuleras han av tidigare elitspelaren Christer Undfors, Nässjö.