Huskvarna BK önskar alla medlemmar, alla spelare vi känner och alla klubbar vi spelar mot den här säsongen, och personalen i RC Bowl så klart, en riktigt skön jul och ett dundrande Gott Nytt år.
HBK gör ett litet uppehåll i tränings- och tävlingsspelandet under julhelgen men kommer tillbaka redan bara ett par dagar efter nyår då flera av våra spelare kommer att delta i JP-Fighten i Ciityhallen.

Bilden på Hasse är inte nån gammal bild från ABC-tiden utan en alldeles nytagen från vår julslagning nu i början av december. Vi hade annars för fjärde året i rad tänkt använda den numera legendariska jultomtebilden på Björn Tisell. Men då han själv sedan i januari bönat och bett om att få slippa vara med på förstasidan samt att redaktionen fått flera brev, några ganska hotfulla faktiskt (och av snuskig karaktär), som tyckt att vi nog borde byta ut den bilden…så gör vi det.