Det blev Tobbe Johansson som i hård kamp med Stickan Wisberg och Gunnar Bäckström blev vinnare i HBK:s julslagning. Men det var spännande in i det sista. Tobbe avgjorde tävlingen i tionde rutan då han avslutade med två strikar och på sätt precis tog sig förbi Stickan.
Årets jultävling blev ovanligt lyckad. Hela 15 spelare ställde upp, så många har aldrig tidigare varit med i nån av HBK:s jultävlingar. Lika många och några till hängde efter tävlingen med upp till det wadenrudska residentet på Huskvarnas höjder där julmiddag avnjöts och det bjöds både på skinka, köttbullar, korv, julmust och en och annan mustig historia.
För tredje året i rad var det Tommy Wadenrud och Tobbe Jansson som stod för det uppskattade arrangemanget. Att det blir en fortsättning nästa år är redan klart.
– Det finns planer, mer kan jag inte berätta just nu, säger Tobbe.
Bilden: Tobbe Johansson, skrällsegrare i Julslagningen 2017.
Bilden: Den här segerbilden på Stickan togs innan Tobbe gick upp för att slå sitt sista slag, vilket inte visade sig vara en särskilt bra idé. Men vi publicerar den ändå, vill inte slösa bort en bra bild.