June F vann sin andra match för säsongen när Växjö AIS slogs tillbaka med 12-8. Junefarmen tar därmed steget upp från nedflyttningsplats i tvåan till kvalplats. Det var HBK-spelare som blev matchens främsta. Tobbe Jansson gjorde en strålande insats och slog hela 799 kägelpoäng.
Bilden: Tobbe Jansson blev bäste spelare då June F besegrade Växjö AIS med 12-8 i division två.

Inte nog med det, näst bäst i June G blev HBK:s oach Hasse Gustafsson, som slog 733 kägelpoäng. En bra unsats dessutom av Tommy Wadenrud som noterade 671.
– Vi ledde hela tiden och var aldrig pressade utom under den tredje serien. Vi HBK-spelare kan dessutom spela utan större press på oss, så det var roligt att spela idag, säger Hasse.
June F har en rad tuffa matcher bakom sig då man haft svårt att få ihop fullt lag och dessutom HBK inte kunnat ställa upp med spelare i större utsträckning. Men nu är säsongen igång på allvar och HBK har fått en del nya spelare under inledningen av serien.
– Vi har inget b-lag i år, så samarbetsavtalet med June är bra. Jag tycker att de HBK-spelare som får chansen ska spela med June F om de kan, det ger nyttiga erfarenheter, säger Hasse Gustafsson.