Spelprogrammet för den kommande säsongen har börjat ta form. HBK kommer att börja med bortamatcher i Ljungby och Värnamo den 9 september. Första hemmamatchen i RC Bowl spelas lördag 16 september då Swedoor kommer på besök.
Bilden: HBK spelar säsongspremiär lördag 9 september i Ljungby där Sunnerbo F stpår för motståndet.

Än så länge är visserligen spelprogrammet preliminärt och kan komma att ändras. Programmet fastställs först den 1 augusti. Men om det sker några ändringar blir det högst troligt bara mindre saker som matchtider och liknande.
Enligt det program ligger ute nu kommer HBK att åka på sin första långresa den 14 oktober då matcher mot Varta F1 och Varta F2 väntar i Hultsfred. Efter det kommer HBK att spela samtliga sina seriematcher i Jönköping ända fram till den 10 mars 2018 då laget möter Eksjö F samt Swedoor på bortaplan. Säsongens sista resa utanför Jönköping blir redan helgen därefter då laget ska spela i de båda fyrbanorshallarna i Sävsjö respektive Skillingaryd den 17 mars. Serien avslutas sedan den 14 april med hemmamatch mot IFK Borgholm.

Du hittar det preliminära spelprogrammet här.