Det blev inga framskjutna placeringar för Olle, Hasse och Stickan när de spelade veterantävlingen Labbås-slaget i Tidaholm. Trots bra spel och höga slagningar hamnade Olle Assarsson först på 15:e plats, Hasse kom 22:a och Stickan fick nöja sig med 33:e plats.
Olle slog 1234 poäng utan hcp, vilket är ett snitt på mer än 205 poäng per serie, vilket dock i den hårda konkurrensen inte räckte särskilt långt. För att vinna tävlingen hade det behövts ett resultat på mer än 1467 med hcp, vilket var det ettan i tävling, Kjell-Åke Gustavsson från Mariestad, fick ihop.
Hasse har spelar bra nästan hela våren och noterade i Tidaholm 1146 poäng utan hcp (1206 med), med med ”bara” 191 i genomsnitt lyckades Hasse inte ta sig in bland de 20 främsta utan blev 22:a.
Stickan Wisberg hade det lite tuffare och fick nöja sig med 1080 kägelpoäng( 1148 med hcp) och en 33:e plats bland de 58 startande.