HBK:s reserver fortsätter spela bra i nordvästra femman. Laget tog sin fjärde raka seger när JBS/Boys b-lag kom på besök till RC Bowl. HBK var i den här matchen aldrig hotat utan ledde från från början till slut och vann till sist med övertygande 14-6.
Chansen att vinna serien är borta sedan länge, men HBK hänger tack vare den nya tvåpoängaren på topplagen Sunnerbo och Södra och ligger just nu trea i tabellen.
HBK tog kommandot redan från början i derbyt mot JBS/Boys. Efter de två första rundorna ledde laget med klara 7-3 och avgjorde sen redan i tredje serien där det blev seger med 4-1 och tack vare det sammanlagd ledning med 11-4.

Banorna i RC Bowl var för dagen tämligen svåra att komma överens med. Bästa spelare i HBK blev Göran Wadman och Pelle Thisell som fick nöja sig med tämligen modesta 711 poäng vardera. Tredje bäst i HBK blev David Pettersson med 693.
Flest banpoäng tog dock rutinerade duon Gunnar Bäckström och Tobbe Johansson som tog maximala fyra banpoäng tillsammans.