Det gick inte särskilt bra när HBK besökte Värnamo för att spela DM. Ingen av klubbens sju spelare lyckades. Det var till och med riktigt dåligt.
– Det kändes rätt bra innan tävlingen, vi brukar trivas bra i Värnamo och stämningen var bra. Men det tog inte särskilt lång tid innan det där var som bortblåst, konstaterar Olle Assarsson, som med bleka 1109 på de sex serierna ändå blev bäste HBK-spelare.

– Nej, idag funkade det inte alls för någon av oss. Banorna var lite för tuffa och dessutom gjorde vi lite för många enkla missar, fortsätter han.
Olles 1109 är efter andra starten i DM dock näst högsta resultat i oldboysklassen. Det lär dock inte räcka särskilt långt då det kommer att göras flera starter till i tävlingen. De sista starterna spelas i mitten av maj. Ingen av de övriga deltagande HBK-spelarna gick över 1000 poäng och lär därmed inte heller placera sig högt upp i prislistan.

Så här gick det:

Oldboys
1109 Olle Assarsson
954 Tommy Wadenrud
935 Torbjörn Johansson
915 Stickan Wisberg
890 Hasse Gustafsson
889 Torbjörn Jansson

Damer B
836 Eva Olsson