Hasse Gustafsson ledde länge i JP-Fightens tredje finalomgång mot Annika Andersson, Fram. Men i slutet av sista serien rasade det. Hasse fick visserligen oavgjort, 6-6, men förlorade på en något sämre slagning, 589-614.
– Usch, det var nära. Men jag orkade helt enkelt inte, jag blev för trött och slarvade i slutet, det räckte för att hon skulle gå förbi, suckar han.

I början av matchen såg det dock helt annorlunda ut. Hasse inledde strålande och ledde efter de två första serierna med 6-0 och hade dessutom nästan 60 poängs försprång i kägelpoängen. men när Annika Andersson startade sista serien med fyra strikar i rad och Hasse dessutom missade en spärr var den ledningen försvunnen. Under resten av serien fortsatte Annika att ta in poäng efter poäng. När Hasse i åttonde och nionde rutan missade två ganska enkla spärrar lyckades hon ta sig förbi och vinna.
– Jag gjorde lite för enkla missar. Hade jag klarat dem skulle jag vunnit. Men Annika var bättre än mig i slutrutorna, så rätt spelare vann, säger Hasse som trots det är nöjd med sin insats i årets JP-Fight.
– Går man vidare till slutspel har man gjort en bra insats. Så jag är jättenöjd med att gå så här långt i tävlingen även om det hade varit roligt att gå ännu längre, fortsätter han.