HBK:s reserver fortsätter vinna matcher i division fem. det blev seger mot gästande Eksjö B med 13-7 efter en till en början mycket svängig match. det egentligen inte förrän i slutet av tredje serien HBK kunde skaffa sig ett ordentligt övertag.
Bilden: Tommy blev bäste spelare i hemmamatchen mot Eksjö B.

Visserligen vann HBK första serien med hela 5-0 och såg då ut att tämligen enkelt få med sig de två poängen. men i andra rundan gjorde HBK en lika dålig runda som de hade gjort en bra i första serien och föll med 1-4, vilket gjorde matchen jämn, helt plötsligt ledde HBK bara med 6-4.
HBK kom dock tillbaka i tredje serien, vann rundan med 4-1 och gick till ledning med ointagliga 10-5. I sista serien fortsatte hemmalaget spela bra och avnn omgången med 3-2 och matchen sammanlagt med 13-7.
– Kul att vi fortsätter vinna. den här gången var det lite extra roligt eftersom det var första matchen vi inte behövde ha med fler än en a-lagsspelare. den här gången var det HBK:s riktiga b-lag, säger spelande lagledaren Eva Olsson.
Bilden: Martin spelade sina första matcher för säsongen i helgen, slog 720 i a-laget och 731 i b-laget.

Tommy Wadenrud blev HBK.s bäste spelare då han noterade 762 poäng, vilket är nytt årsbästa för hans del. Martin Jansson gjorde också en bra match då han slog 731 och dessutom tog maximala fyra banpoäng tillsammans med Göran Wadman.