Trots att Dan Gunnarsson storspelade på nytt och slog 895, att Olle Assarsson och David Pettersson också gick över 800, Björn Tisell slog 798 och laget sammanlagt fick ihop 6230 poäng blev det förlust i hemmamatchen mot Team Partille. Göteborgslaget vann övertygande med 13-7.
Bilden: David slog för första gången i sitt över 800 när han i matchen mot Partille dunkade in 825.

– Vi gjorde vår bästa match för säsongen. Men Partille visade sig vara ett mycket bra division tre-lag. Vi gjorde vårt bästa, men räckte inte till, konstaterar coachen Hasse Gustafsson som trots förlusten var mycket nöjd med sitt lag.
– Så här höga siffror har vi inte slagit på flera år. Att sen Dan fortsätter spela på topp och att flera andra också gör höga resultat gör att det trots allt känns bra, säger coachen.
Trots resultatet var dock HBK inte helt chanslöst. Matchen avgjordes inte förrän i sista serien där HBK faktiskt var på väg att gå ikapp och rädda oavgjort.
Bilden: Dan Gunnarsson fortsätter imponera. För andra omgången i rad var han nära att slå 900.

– Vi låg under med 5-10 efter de tre första, så man kan väl säga att vi vaknade lite för sent. I sista serien hade vi länge ledningen på alla fyra banparen och det kändes som vi hade bra grepp på Partille. Men tyvärr orkade vi inte hela vägen utan föll med 7-13, säger Hasse som givetvis vill ge extra beröm till Dan Gunnarsson som är i sitt livs bowlingform. Förra helgen satte han nytt personligt rekord med 890, nu ökade han på det till 895.
– Just nu är det kul med bowling. Sen vi bytte oljningsprogram till ett lite lättare har det blivit betydligt roligare att spela, säger Dan.
David Pettersson satte också nytt personligt rekord och gick dessutom över 800 för första gången i sitt liv.
– Jag slog 825, så högt har jag aldrig slagit någonsin, säger David som nästan låter lite förvånad.