HBK:s styrelse hade flera viktiga frågor att diskutera vid onsdagens möte. Det kommer att bli billigare att spela för dem som spelar i både a- och b-laget, klubben subventionerar spel i tremanna-DM och det är snart dags för Julslagning igen.
Halverad matchkostnad
Eftersom HBK just nu har lite för få spelare och många tvingas spela med både a-laget och b-laget samma helg beslutade styrelsen att sänka kostnaderna för dem som spelar mycket.
Beslutet blev att de spelare som spelar fler än 84 serier, vilket är antalet serier a-lagsspelare normalt ska spela den här säsongen, halveras spelarens avgif från 15:-/serie till 7:70. mellanskillnaden betalas av HBK.

Tremanna-DM
Halverad kostnad blir det också för dem som vill spela tremanna-DM. Tävlingen spelas under uppehållet i november i Värnamo. De spelare som vill vara med kontaktar vår tävlingsansvarige, Tobbe Jansson, som sätter ihop lag och skickar in anmälan.
Kostnaden för varje spelare blir 100:-/man.

Träning med Pelle
Önskemål om organiserad träning har kommit in. Styrelsen beslutade att överlämna detta till Pelle, som är träningsansvarig. Men innan det hann göras kom Per själv med förslaget att han de närmaste onsdagarna kan vara på plats och hjälpa till med teknikträningen. Pelle kommer nästa onsdag att finnas i hallen från 17.00 och är beredd att hjälpa den som vill.

Julslagning
Vill styrelsen och säkert hela klubben att vi har i år också. Styrelsen skickar därför vidare denna fråga till våra ständiga festfixare, Tobbe Jansson och Tommy Wadenrud.

Inställd träning
Under vecka 45 är det Underleverantörsmässa på Elmia. RC Bowl har därför ombett HBK att flytta träningen till annan dag. Det visade sig dock vara svårt att hitta någon vettig träningstid. Styrelsen beslutade därför att vi ställer in den gemensamma träningen onsdagen den 9 november. I stället hänvisas till individuell träning på tider som passar den enskilde.