Sommaren är kort diktade den svenske lyrikern och poeten Ulf Lundell (det kan ha varit Ledin också, de båda ä så svåra att skilja åt tycker redax). Oavsett vem som skrev vad är bowlingsäsongen snart igång igen.
En nystart som vi väntat på ända sedan vi skildes åt efter KM i våras. Därför mjukstarat vi inte utan drar igång med full fart redan från början.
Höstsäsongens träningen startar på onsdag den 17 augusti. För den som inte minns vilken tid det vi brukar träna är det som vanligt klockan 18.00 i RC Bowl.

Men innan träningen, klockan 17.30, kommer vi att ha ett kort upptaktsmöte inför säsongen där styrelsen berättar om vad som är på gång. HBK kommer att spela många matcher både med a- och b-laget, så vi har mycket att se fram emot. Innan seriespelet kommer dessutom vår traditionella tävling RC Open att avgöras i RC Bowl och Rosenlunds bowlinghall, ett arrangemang där alla klubbens medlemmar behövs.

Vi hälsar alla våra gamla spelare välkomna till en ny och rolig säsong. HBK kommer att spela många matcher under det här spelåret, så dyker det upp några nya intresserade och blivande spelare hälsar vi dem välkomna också!

En annan nyhet är att vi på vår första gemensamma träning kommer att få provspela på det oljningsprogram RC Bowl föreslagit till den kommande säsongen. Programmet heter kort och gott 41:an och är ett program anpassat för allsvensk bowling. Ett annat alternativ är att vi fortsätter spela på samma program som förra året, Bourbon Street.

Välkomna!