HBK:s årsmöte bjöd inte på några större överraskningar. Björn Tisell blev omvald som ordförande för sjunde året i rad och hela övriga styrelsen sitter också kvar.

HBK:s årsmöte var ovanligt välbesökt, bara två medlemmar saknades när Björn Tisell dunkade klubban i bordet och hälsade välkommen.
Hela 16 av klubbens 18 aktiva medlemmar fanns på plats i RC Bowl, vilket är ett nytt deltagarrekord. Aldrig tidigare har procentuellt sett så många av klubbens medlemmar varit på plats under ett årsmöte.
MÖtet bjöd dock inte på några större överraskningar. Valberedningen med Göran Wadman i spetsen var synnerligen väl förberedd så personvalen klarades av på bara några få minuter. Den enda förändringen från tidigare år är att Torbjörn Jansson nu tar plats i styrelsen som supplenat där han ersätter Eva Olsson som i stället kommer att bli lagledare för b-laget.

Kvällens stora diskussionsämne var om HBK klarar av att ha ett åttamanna b-lag nästa säsong. Det gångna året har HBK spelat med ett fyrmannalag i reservserien vilket inte varit omtyckt av spelarna trots att laget kom tvåa i serien.
– Att matcherna spelas med hcp och att datascoringen i hallarna sällan klarar av att hantera det är ett av problemen. Det är sällan man vet hur det gått i matcherna förrän man kommer hem och får läsa det på datorn. Spånt är naturligtvis inte roligt, menar Hasse Gustafsson, UK och lagledare.
Mötet enades om att HBK i första hand ska försöka få ihop ett åttamannalag med sina egna spelare. Går inte det föreslogs att HBK samarbetar med antingen JKK eller June om ett gemensamt reservlag.
HBK har dessutom fått en ny stor grabb. Torbjörn Jansson spelade under säsongen sin 100-ade match och är en av bara 16 spelare i klubbens historia som nått upp till detta anmärkningsvärda antal.

Utöver detta informerade Pelle Thisell om årets KM som ska spelas nu på lördag 30 april i RC Bowl. 14 spelare är anmälda och både Stora KM (ren slagning) och Lilla KM (med hcp) kommer att avgöras.
– Nytt för i år är att vi först kommer att spela sex serier, därefter går de åtta bästa spelarna vidare till playoff, berättar Pelle som dessutom fixat fram nya priser till vinnarna.