HBK:s reservlag spelade mycket bra i den svåra bortamatchen mot serieledande Linnea B. HBK var ytterst nära att vinna, men föll igenom i sista serien.
– Vi ledde med 9-6 och hade fått matchen dit vi ville. Men i sista serien var Linnea det bättre laget. Jag kan inte påstå att vi tappade matchen i sista rundan, det var krig om varje banpoäng, säger Olle Assarsson.

– Men vi hade inte turen på vår sida och förlorade med minsta möjliga marginal. David slog tll exempel 222 i sista serien, men förlorade med en enda poäng, berättar Olle, som gjorde sitt andra inhopp i b-laget för säsongen.

Matchen var precis lika jämn och spännande från början till slut. Efter de två första serierna var det helt jämt, 5-5. När sen HBK vann tredje rundan med 4-1 och gick till ledning med 9-6 började laget tro på seger.
– Trist att tappa ledningen, men Linnea spelade både bra och hade ganska mycket mer i hcp än våra spelare, så vi kunde inte stå emot, konstaterar Olle Assarsson.

David Pettersson gjorde en av sina bästa matcher för säsongen och slog hela 915 med hcp, Olle Assarsson noterade 834 med hcp trots att han började svagt med bara 149.
Stickan Wisberg slog med hcp 782 och Tobbe Johansson 776.
David Pettersson blev bäste poängplockare då han tog tre av fyra banpoäng.