HBK:s reservlag i 4-mannaserien tog en riktig storseger i helgen då gästande JBK B besegrades med 15-5. HBK vagjorde matchen redan i tredje serien då laget gick till ledning med förkrossande 13-2. JBK kunde dock snygga till siffrorna något i sista rundan genom att vinna omgången med 3-2.
David Pettersson svarade för sin bästa insats den här säsongen då han slog till med 750 kägelpoäng, vilket är nytt årsbästa för hans del. Han blev med det matchens bästa spelare och tog tre av fyra banpoäng.
Flest banpoäng tog dock Tommy Wadenrud som inte släppte en enda poäng ifrån sig, även om han fick nöja sig med 694 kägelpoäng.
Dagens största bedrift svarade dock HBK-debutanten Lina Schelin för som i sitt livs allra första bowlingmatch slog 537 käögelpoäng och tog två av fgyra banpoäng.
– Lina spelade jättebra. Det var starkt att ta två banpoäng trots att det var hennes första match, säger Eva Olsson, som för dagen var lagledare för b-laget.