Under jul- och nyårsuppehållet ska det tryckas reklam på HBK:s matchtröjor. Tryckeriet ligger i Borås och vi vill ha färdigt tröjorna helst innan vårpremiären den 16 januari.
Bilden: Eva Olsson tar emot matchtröjorna. Du kan också lämna dem till hallen.

Därför är det viktigt att samtliga HBK-spelare som har matchtröjor lämnar in dem så fort som möjligt. Matchtröjor utan reklamtryck kommer ej att få användas i seriematcher under våren, så missa inte detta!

Du kan lämna in din tröja i hallen eller lämna den direkt till Eva Olsson, ring henne på 036-176785 eller 076-0456017. Märk matchtröjan med namn om du vill vara säker på att få tillbaka just din tröja.
Hinner du göra detta före julhelgen skulle det vara fantastiskt bra, hinner du inte går det med lite gny och tandagnissel göra det också i mellandagarna.

Förhoppningen är att tröjorna ska hinna tillbaka från tryckeriet före vårens seriepremiär. Om det inte kommer vi att ta kontakt med de klubbar vi spelar mot och förklara situationen.

Spelare som deltar i JP-Fighten kan spela i den gamla röda ABC-tröjan. Anmäld spelare som inte har en sådan får låna eller kan i nödfall spela i en annan röd tröja.