Huskvarna BK avslutade höstsäsongen på samma sätt som den inleddes, med förlust på hemmaplan. Den här gången var det JKK F som blev för svårt. HBK förlorade matchen med 5-15.
– Vi har inte haft ordinarie lag i en enda match den här hösten, det visar sig så klart i serietabellen nu, suckar coachen Hasse Gustafsson, som haft ett tufft jobb att få ihop fullt lag hela hösten.

– Den här gången saknade vi fyra a-lagsspelare, så det var jobbigt den här gången också. Vi får verkligen hoppas att det bli bättre under våren. Jag tycker inte vi ska behöva ligga så långt ner i tabellen som vi gör, HBK är bättre än så, fortsätter han.

JKK F gav aldrig HBK någon riktig chans att komma in i matchen. EDfter de två första serierna ledd kägelklubben klart med 7-3. Indirekt avgjordes matchen i tredje rundan då JKK gick till ledning med 10-5.
– I sista serien gjorde vi ett tappert försök att rädda oavgjort. Ett tag ledde vi på alla fyra banparen, men som vanligt den här hösten tappade vi på slutet, konstaterar Hasse.
Resultatmässigt gjorde HBK en av sina svagaste matcher på hela säsongen. Laget tog sig precis över 5000 poäöng sammanlagt och Tobbe Jansson blev bäste spelare med slagningen 694 kägelpoäng.
– Tror inte jag varit med om att inte en enda spelare kommit upp i 700 poäng, så det var verkligen en svag insats från vår sida. Att vi sen har stora problem med att spela på oljeprogrammet Athens är en annan sak. Man kan dock diskutera varför lag i division tre spelar på oljeprogram som är avsedda för elitserien.