HBK har nästan hela hösten tvingats klara sig utan Pelle Thisell, som på grund av en fotskada inte kunnat spela. Men nu ser det ut som att Pelle kan vara på väg tillbaka. Han spelade i söndags sin första match sedan i september och är tydligen spelsugen.
Pelle slog 575 poäng på de tre serier han spelade, tog två banpoäng och var klart bidragande till att HBK:s b-lag kunde vinna derbyt mot JKK B med 11-9.
– Skönt att Pelle är tillbaka. det är bara en tidsfråga innan vi får se honom i a-laget igen, under förutsättning att hans fot håller, säger spelande coachen Hasse Gustafsson, som givetvis också var glad över segern.
– Vi har ju inte varit bortskämda med tvåpoängare den här hösten, så det satt gött med en seger, säger han.

Men det varen tuff match som inte avgjordes förrän i sista serien. Även om då HBK ledde med 9-6 var JKK-reserverna inte långt från att komma ikapp. För en gångs skull var det dock HBK som var bäst i slutrutorna.