Huskvarna BK fortsätter förlora hemma i Racketcentrum. Laget förlorade i helgen sin tredje av fyra hemmamatcher den här säsongen. JKK F blev alldeles för svårt för HBK som föll med hela 4-16. Av den anledningen toppar vi idag hemsidan med en bild på yra höns.
Att HBK-spelarna gjorde någon större insats kan man nog inte påstå. Det gick till och med så långt att spelande coachen funderade på att byta ut en eller flera spelare trots att det inte fanns någon reserv med i laguppställningen.
– Fan vet om det inte hade blivit bättre, funderar coachen så här i efterhand.
Matchen var i praktiken avgjord redan efter två serier då ställningen var 2-8 till JKK F. När sedan tredje rundan slutade 2-3 till JKK var matchen avgjord även i teorin.
– Jag har aldrig någonsin varit med om att HBK:s a-lag gjort en så blek insats i en seriematch, och då har jag varit med ända från starten, säger coachen.
– Men vi har haft det tufft ett tag nu. Vi har svårt att komma överens med det svårspelade oljningsprogrammet i hallen som inte passar oss alls. Det tråkiga är nu att folk börjat tröttna och att vi av den anledningen haft svårt att få fullt lag de senaste matcherna. Det är ingen bra utveckling alls, fortsätter han.
Bilden: Surkål.

Bäste spelare i HBK blev Olle Assarsson som slog 776 kägelpoäng vilket är en hög siffra i Racketcentrum den här hösten. Han tog dessutom två av fyra banpoäng tillsammans med Tobbe Jansson.
Näst bäst i HBK blev Stickan som slog 700 exakt och även han tog två banpoäng, tillsammans med Björn Tisell.

– Hoppas att det blir lite bättre fart på spelet till nästa match, då möter vi Hjo F i Racketcentrum. Som det ser ut nu är det jumbofinal i serien.