Herman Löfstedt blev bäste spelare i HBK:s reservlag när laget vann den viktiga hemmamatchen mot Linnea B med 11-9.
Eller så här…helt säkra på att HBK vann är vi inte. Siffrorna på datascoringen i hallen visade att matchen slutade oavgjort, men Swebowls inmatningssystem i BITS hävdade trots det att HBK vunnit med 11-9.

– Det känns jättekonstigt att det blev så här. Men jag har räknat och räknat och kollat igen. Enligt BITS har vi vunnit matchen. När det bklir så här känns det lite tråkigt med fyrmannamatcher, det är inte första gången det händer, säger Eva Olsson, som var spelande lagledare i dagens match.
Det var dock en spännande match som inte avgjordes förrän i slutrutorna. HBK var i inledningen det bästa laget och ledde efter tre serier med 9-6. Men i sista rundan kom Linnea tillbaka och vann slutomgången med 3-2. Trots det vann HBK matchen med 11-9.
– Kul med en seger, om det nu är så. Nu leder vi serien, säger Eva Olsson.
– Kul att Herman spelade bra också.