HBK:s b-lag fortsätter spela bra hemma i Racketcentrum. Den här helgen var det JBK:s fyrmanna reservlag som fick se sig besegrat med 12-8. Segerorganisatör var Huskvarnas egen junior David Pettersson. Han blev matchens bästa spelare med en slagning på 692 kägelpoäng och tog dessutom tre av fyra banpoäng.
HBK grundade segern i de två första serierna och var efter dem i ledning med hela 8-2. JBK spelade upp sig i två sista rundorna, vann båda med 3-2 och kröp på så sätt närmare men kom aldrig ikapp. HBK kunde vinna med 12-8 och befäste därmed sin tredjeplats i tabellen.

Två årsdebutanter var med på banan. Herman Löfstedt gjorde sin första match för säsongen och klarade sig undan med godkänt genom att slå 413 på de tre serier han spelade och dessutom ta två av tre banpoäng.
Leszek Graniczka, precis tillbaka i Sverige efter en längre utlandsvistelse, slog också 413 men fick nöja sig med en banpoäng.