HBK:s reserver hämtade sig fort från storförlusten i Nässjö förra veckan. När laget på hemmaplan tog emot hallkollegan JKKB blev det seger för HBJK med klara siffror, 14-6.
– Vi vann första serien med 3-2 och sen ökade vi bara vår ledning efter det. Vi gjorde en bra match och var aldrig hotade, berättar Eva Olsson i HBK.

I andra rundan ökade HBK på ledningen till 7-3, detta mycket tack vare HBK:s ende junior David Pettersson som spelade mycket bra. Han fick sammanlagt ihop 660 poäng och har så här långt den här säsongen varit en av HBK:s bästa spelare.
Bra spel också av Tommy Wadenrud, som i lördags var reserv i a-laget, som här slog 519 på de tre serier han fick spela. Även Tommys som Mattias är värd ett omnämnande, han tog två av fyra banpoäng och var klart bidragande till att HBK kunde vinna idag.