Huskvarna BK hälsar spelare, ledare och klubbar välkomna till RC Open 2015. Det är nu elfte året i rad tävlingen spelas i Racketcentrum och Rosenlunds bowlinghall, vilket vi är mycket stolta över.
Vi är glada över att så många klubbar väljer att komma tillbaka till vår turnering år efter år. Team Baltzar, June, JKK och JBS/Boys har varit med nästan sedan starten. IFK Borgholm, Ettan/Brasken, Team Clan, Virveln är också klubbar som varit med länge.

Samtidigt är det jättekul att flera nya lag hittat RC Open. Bogesund, Forsheda och Marbodal gör comeback efter flera års frånvaro. Ett extra välkommen dock till våra debutanter, Team Lerum och Brutus Club som finns med för första gången.
RC Open drar igång på lördag morgon med gruppspel i både Racketcentrum och Rosenlunds bowling. Slutspelet avgörs på söndag eftermiddag dit gruppvinnarna samt de två bästa tvåorna kvalificerar sig.
Elitserielaget Team Clan är som vanligt storfavorit att vinna. Nässjölaget var ju i SM-final så sent som i våras och är ett av Sveriges absolut bästa bowlinglag. Men som alla vet är inget givet i RC Open, turneringen spelas ju med hcp.
De som var på plats förra året minns säkert den ohyggligt spännande finalen där division ett-laget Ettan/Brasken skrällvann mot Team Clan efter en minst sagt rafflande tillställning. Vi är nästan säkra på att det blir lika spännande matcher 2015.
Huskvarna BK hälsar er än en gång varmt välkomna till RC Open 2015!

Länk till turneringens sajt