Förra veckan började träningen. Nu på onsdag är det dags för upptaktsmöte i HBK. Vi träffas i Racketcentrum för ett uppsnack inför den kommande säsongen, om bland annat seriematcher, tävlingar, träning och RC Open.
Det är nu bara ett par veckor kvar fram till seriepremiären mot Marbodal F2, lördag 12 september ger sig HBK in i kampen om poängen i division tre nordöstra Götaland. Redan helgen innan, 5 och 6 september, spelar dock vårt 4-manna b-lag sina första matcher.
Men innan dess ska vi dock hinna med både träningsmatcher och RC Open.

Detta och andra praktiska detaljer kommer att tas upp på vårt upptaktsmöte som startar klockan 17.30 på onsdag. Missa inte det!

Direkt efter mötet spelas dessutom finalen i HBK:s sommartävling. Kvaltävlingar har spelats hela sommaren, men alla som vill vara med i finalen får vara det. Ettan, tvåan och trean i kvalet – Pelle, Olle och Stickan – står över första omgången och går direkt in i finaltävlingen.
Finalen i sommartävlingen startar 18.15.