Det spelar ingen roll att sommaren äntligen har kommit, att det är 30 grader i skuggan och att man till slut kan doppa stortårna i Vättern utan att förfrysa dem – Nu är det bowlingpremiär.
På onsdag 19 augusti, klockan 18.00 (OBS! tiden), är det dags för höstens första gemensamma och abonnerade träningspass i RC Arena. För en och annan handlar det om att känna på kloten för första gången på länge, en del andra har tränat hela sommaren. Det viktiga är dock att vi nu börjar träna tillsammans igen.

Givetvis drar vi igång höstsäsongen med en rivstart. Upptaktsmöte håller vi onsdag 26 augusti, då höstens program kommer att presenteras mer ingående. Men spel i RC Open, träningsmatch och seriepremiär den 12 september är något av det som står på programmet.
Den 26:e spelas dessutom finalen i HBK:s populära sommartävling, flera av oss har redan hunnit med att spela tävlingen…
Den 19:e är en av de sista chanserna att spela någon deltävling för att på så sätt kvalificera sig till finalen.