HBK:s f-lag gjorde en av sina bästa matcher på hela säsongen, men det räckte ändå inte mot gästande tranåslaget Rubinen som vann med 5-14.
– Det är så dags att börja spela bra nu, det här var ju säsongens sista match. Men det var en snygg avslutning på seriespelet och det gör att vi kan se fram mot nästa säsong, säger UK Olle Assarsson.

HBK inledde bra och gav i de två första rundorna rejält motstånd. Efter två serier ledde Rubinen bara med 4-5. Men i tredje serien kom HBK:s egentligen enda svacka.
– Jag tror varenda spelare tappade koncentration på en och samma gång. Det var nästan ingenting som fungerade. Det var lite synd, vi förlorade omgången med 0-5 och därmed var också hela matchen förlorad, summerar UK.
Rubinen ledde då med ointagliga 10-4 vilket gjorde att sista serien blev något avslagen. Rubinen vann denna runda med 4-1 och sammanlagt med 14-5.
Bilden: Pelle spelade som vanligt riktigt bra. Den här gången blev hans matchbäst med 811 poäng.

Pelle Thisell och Danne Gunnarsson var i toppform så här i säsongens sista skälvande minut och slog till med 811 respektive 796 kägelpoäng och tog tillsammans tre av fyra banpoäng. Bra spel också av hasse Gustafsson som med 749 noiterade nytt årsbästa.
– Det var så dags nu, jag har hört om svårstartade gamla bilar men det här var nog rekord, fnyser coachen.
Bilden: Hasse och hans familj har vid flera tillfällen vädjat till HBK:s hemsida att inte publicera så många bilder på honom. Hemsidans svar på det är: ”Så länge det behövs kommer vi att göra det”. Den här gången är Hasse med för att han spelade så bra.

Statistik och serietabeller är nu uppdaterade.